Fotoorientacija

13. septembra 2021

Drage tabornice in taborniki!

V soboto, 16. oktobra 2021, Mestna zveza tabornikov Ljubljana ponovno prireja tekmovanje Fotoorientacija. Tokrat se nam bo v centru Ljubljane vrtelo od višine.

Udeleženci bodo tekmovali v naslednjih kategorijah:
• mlajši MČ (1. in 2. razred OŠ),
• starejši MČ (3. in 4. razred OŠ),
• mlajši GG (5., 6. in 7. razred OŠ),
• starejši GG (8. in 9. razred OŠ),
• PP+ (srednješolci in starejši) in
• koleščkarji (srednješolci in starejši na kolesih, rolkah, rolerjih, skirojih …).


LOKACIJA IN URA

Letos ne bo enotnega štarta in cilja za ekipe. Vsaka ekipa bo štartala na njim najbližji KT ob uri njihovega štarta in pot nadaljevala po navodilih. Razpored štartov bodo načelniki rodov prejeli po zaključku prijav. Prvi štarti bodo od 9.00 naprej, tekmovanje pa se bo predvidoma zaključilo do 14.00. Zaključnega zbora ne bo, rezultati bodo posredovani načelnikom rodov.


EKIPE

Organizatorji priporočamo, da posamezno ekipo sestavlja 5 ali 6 članov, lahko tudi več. Vse ekipe do vključno 9. razreda obvezno potrebujejo odgovornega PP+ spremljevalca. Vse ekipe koleščkarjev s člani, ki še niso v srednji šoli, potrebujejo odgovornega polnoletnega spremljevalca.

Tekmovalci naj imajo oblečen kroj in rutko, s seboj pa naj prinesejo pijačo in malico. Vsak spremljevalec ali vodja ekipe potrebuje tudi delujoči telefon.

Na tekmovanju se je potrebno držati vseh ukrepov in priporočil proti širjenju virusa SARS-CoV-2. Spremljevalci morajo imeti izpolnjen pogoj PCT.

Vse omejitve in pravila se lahko ob morebitnem zaostrovanju ukrepov spremenijo. Pred dogodkom bomo poslali aktualne omejitve, ki se jih bo potrebno držati.


PRIJAVE IN PLAČILO

Povezavo do spletne prijavnice najdete tukaj.

Svetujemo, da vse ekipe rodu prijavite naenkrat. Prijave so odprte do vključno petka, 8. oktobra. Cena štartnine na ekipo znaša 5 EUR.

Poravnajte jo do 15. 10. 2021 na naslov:

Mestna zveza tabornikov Ljubljana,
Einspielerjeva 6, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 6100 0001 7071 086 (Delavska hranilnica d.d.)
Sklic: 16102021

 

Če imate kakšna vprašanja glede tekmovanja ali omejitev, lahko pokličete Crisa Vebra (041 803 267).

 

Taborniški pozdrav!
Organizacijska ekipa Fotoorientacije

Lokacija: