Fotoorientacija ETM

28. avgusta 2019

V sklopu Evropskega tedna mobilnosti letos skupaj s Pisarno Evropskega parlamenta v Ljubljani pripravljamo posebno fotoorientacijo, ki bo potekala v soboto, 21. 9. 2019.
aaa
V okviru dogodka bomo spoznavali razvoj prometa in njegovo trajnostno naravnano prihodnost v Evropski uniji. Naloga udeležencev bo poiskati ljubljanske kotičke prikazane na štartnem listu in izpolniti naloge, ki jih tam čakajo. Namig – nadejate se lahko lepega sprehoda ob Ljubljanici, videli boste stare lokomotive, morda srečate tudi kakšnega Kavalirja … Trasa je dolga dobrih 6 kilometrov, kar pomeni okoli 1 uro in 20 minut hoje. 40 minut si rezervirajte še za naloge. Najbolje uvrščene ekipe prejmejo diplome in zanimive praktične nagrade.
aaa
Najprej vabimo vode, ki za začetek leta želite zanimiv štart, da se prijavite in se dogodka udeležite. Vse informacije najdete v vabilu.
aaa
Kot drugo pa vabimo delavničarje, da nam pomagajo pri izvedbi dogodka. Na progi bo 5 živih KT-jev, zato vabimo 10 pogumnih PP-jev (ali starejših), da na progi sprejmejo ekipe in jim postavijo izzive. Dogodek naj bi se začel ob 10.00, zadnja ekipa pa naj bi prišla na cilj okoli 16. ure. Naloge so že pripravljene in ne potrebujejo veliko dodatnega napora, malica je zagotovljena.
Zainteresirani se prijavite preko obrazca.
aaa
Se vidimo!

Lokacija: