19. Taborniški feštival

5. aprila 2015

18. aprila bomo taborniki med 10. in 14. uro na 19. Taborniškem feštivalu zopet preplavili ljubljanski park Tivoli! Kot vsako leto se bomo ob 9.30 zbrali na Prešernovem trgu, od koder se bomo skupaj podali proti Tivoliju. Tudi letos ekipa 200 organizatorjev in delavničarjev za vas pripravlja okoli 50 raznovrstnih delavnic – od taborniških, ustvarjalnih, družbeno odgovornih pa vse do športnih in adrenalinskih. Sledi nekaj novih in nekaj že znanih, pa zato nič manj pomembnih, informacij o dogajanju.
Poleg info točke vas bo pričakala letošnja novost: razstava taborniških našitkov, kjer bo potekala tudi izmenjevalnica. Prinesite našitke, ki bi jih želeli izmenjati z drugimi in prinesite domov nekatere popolnoma nove!
Našitki tokratnega Feštivala pa bodo na voljo na točki “Pr’ Vidu” po ceni 2 EUR. Prav tako pa bo tam mogoče kupiti tudi druge promocijske artikle MZT, med drugim tudi MZT majice po znižani ceni 5 EUR. Pri Vidu boste lahko glasovali tudi za najdelavnico 19. Taborniškega feštivala.
Že tradicionalno Feštival ni zbirališče le za mlajše tabornike z vodniki ampak tudi za nekoliko starejše, ne več aktivne tabornike, ki pa se radi srečajo in poklepetajo s svojimi taborniškimi kolegi. KT20+ zopet obljublja odlično druženje ob pravi taborniški kavi.

Prejšnja novica: RMT-jevci vabijo na nočno orientacijsko tekmovanje
Naslednja novica: Na Žaboboju pokaži, kaj znaš