Taborniški e-štival

20. aprila 2021

Koronavirus zaznamuje potek letošnjega taborniškega leta, zato 24. Taborniškega feštivala tudi letos ne bomo mogli izvesti. Vendarle si želimo poustvariti vzdušje vseslovenskega taborniškega druženja, kot ga poznamo iz preteklih dogodkov. Zato bomo letos premierno izvedli prvi Taborniški e-štival, ki bo potekal 22. maja prek spleta.

 

Dogodek bo sestavljen iz dveh delov, prvi del bo vključeval nabor izzivov, ki jih bomo zbrali od delavničarjev iz vse Slovenije, drugi del pa bo namenjen medekipnemu spoznavanju.
Delavnice bodo delavničarji posneli v obliki video opisa, da bodo jasne in razumljive za vse.

Izzivi se bodo opravljali znotraj ekip, ki bodo štele največ deset tabornikov, na poljubnem mestu v živo ob sledenju takrat veljavnih ukrepov. Za ogled vsebin izzivov pa bo spremljevalec potreboval mobilno napravo s stabilno internetno povezavo.

Za aktivnost je pomembno, da kontaktne osebe prijavljenih ekip v prijavnici navedejo svoj poštni naslov, saj bomo nanj v tednu pred dogodkom poslali paket presenečenja.

TRAJANJE DOGODKA
Časovni potek opravljanja izziva bo narekovala zahtevnost izziva, v celoti pa bomo opravljanje izzivov omejili na 90 minut. Pričakujemo, da bo Taborniški e-štival, del z izzivi in povezovalna aktivnost skupaj, trajal dve uri.

Aktivnost bo za MČ in GG potekala sočasno, od 10.00 do 12.00, za PP ter starejše pa od 13.00 do 15.00. Na ta način bomo spremljevalcem ekip omogočili, da tudi sami izkusijo letošnji Taborniški e-štival.

PRIJAVITE SE
Prijave na aktivnosot zbiramo do 9. 5. 2021, prek spletne prijavnice.

 

Dogodka si tudi v taki obliki ne moremo predstavljati brez vaše pomoči, zato se poleg prijav ekip veselimo prav vsakršne prijave nalog v pisni in kasnejši video obliki.

Informacije za delavničarje >>>
Prijavi delavnico >>>

 

 

 

 

Lokacija: