Vesela srečanja MČ

24. oktobra 2021

Zdravo!

Letos bodo Vesela srečanja MČ potekala v soboto, 20. 11. 2021, na Rožniku in v njegovi okolici.

Zaradi ukrepov za zajezitev širjenja okužb Covida-19 se bodo Vesela srečanja MČ odvijala zunaj. Da zmanjšamo možnost zbiranja v večjih skupinah, bodo ekipe začele z opravljanjem delavnic na vnaprej določenih lokacijah v okolici Rožnika.

Potek
Delavnice bodo razdeljene po območjih. V vsakem območju bo pet delavnic, obisk in uspešno opravljena naloga ene izmed njih sta obvezna za pridobitev našitka. Po začetku na določeni lokaciji ob štartnem času, se bodo ekipe prosto gibale med delavnicami in območji.

Ekipo sestavlja vod s spremljevalcem oz. vodnikom, priporočamo, da ekipo sestavljajo vsaj 3 člani in vodnik.

Prve ekipe bodo začele ob 9.00. Točno lokacijo in termin štarta bodo ekipe izvedele najkasneje dva dni pred dogodkom. Ekipe potrebujejo za obisk Veselih srečanj MČ vsaj od dveh do dve in pol uri.

Udeleženci naj imajo s seboj rutko, vremenu primerna oblačila in malico.
Vsi spremljevalci ekip morajo izpolnjevati pogoj PCT.

Prijava
Vodi se prijavite na povezavi. Prijave na Vesela Srečanja MČ se zaprejo v soboto, 13. 11. 2021.

DELAVNIČARJI:
Organizatorji se trudimo, da bi sami zagotovili zadostno število delavnic, potrebovali pa bi še nekaj delavničarjev. Če si kdo v vašem rodu želi biti delavničar na akciji, se lahko prijavi na tej povezavi. Če želi imeti svojo delavnico, se to lahko naknadno dogovori z Brino Vukovič, vodjo delavnic (Brina.vukovic@zmaji.si). Delavničarji se lahko prijavite v parih, na povezavi le dopišite, s kom se prijavljate. Delavničarje zbiramo do petka, 12. 11. 2021.

Delavničarji morate na dan akcije biti na svojih določenih mestih vsaj pol ure pred začetkom. Potrebovali boste: Šotorko, masko, kroj in rutko ter vse stvari za izvedbo vaše delavnice (dogovorjeno naknadno). Za malico poskrbimo organizatorji. Odhod iz delavnice je predviden ob 15.20, ko bo akcija končana, vaša delavnica pospravljena in morebitne potrebščine vrnjene.

 

 

Za več informacij pišite Mihi Zorkotu (miha0zorko@gmail.com, 040 320 613).

 

Lep pozdrav
Organizatorji Veselih srečanj MČ 2021