Razpis za GG race

18. januarja 2015

Akcija GG race bo potekala od peteka, 13. 3. 2015, do sobote, 14. 3. 2015, na Rakovniku, natančneje na SMC Rakovnik (dostopen z avtobusom št. 3, postaja Rakovnik). Začetek prijav bo v petek ob 16.00 uri, zbor ob 17.00, nato sledijo topo testi in vrisovanje, za njimi pa strateška igra. Orientacijski pohod z nalogami bo v soboto, zaključni zbor s podelitvijo bo predvidoma ob 16.00.

Kategorije in vse o ekipi
Tekmovanje poteka v dveh kategorijah:
● gozdovniki in gozdovnice mlajši (GG ml.) 5., 6.,7. razred
● gozdovniki in gozdovnice starejši (GG st.) 8., 9. razred
Ekipa šteje 4 do 6 tekmovalcev, ekipe s 3 ali manj tekmovalci tekmujejo izven konkurence. Če je ekipa sestavljena iz tekmovalcev, ki so v 5. razredu in so vsi MČji gredo lahko na progo le s spremljevalcem. V ekipi lahko en član odstopa za največ en razred navzgor. Vsako ekipo na tekmovanje spremlja vsaj en starejši spremljevalec iz rodu.

Discipline/točkovanje
Tekmovalci se bodo pomerili v naslednjih disciplinah: vrisovanje, TOPO testi, skica terena, prihod pod kotom, minsko polje, signalizacija, prva pomoč, prihod pod kotom, taborniški kviz in hitrostna etapa.
Ekipa lahko na KT zaprosi za pomoč, a dobi v tem primeru za opravljeno nalogo polovično število točk. Več podrobnosti o točkovanju je navedenih v propozicijah.

Potrebščine
Vsak tekmovalec s seboj potrebuje: rutko, spalno vrečo, podlago za spanje in oblačila za preobleči. Vsaka ekipa s seboj potrebuje: kompas/busolo, barvice, šestilo, geotrikotnik, meter, prvo pomoč.

Štartnina in prijava
Štartnina znaša 30 €/ekipo, zadnji dan za prijavo in plačilo je 9. 3. 2015.
V primeru prijave in plačila do 3. 3. 2015 znaša štartnina 25 €/ekipo. Prijava je veljavna le s
plačilom štartnine! Štartnina vključuje 3 obroke (večerjo, zatrk in kosilo), nočitev, našitke in vse ostale stroške
povezane z organizacijo tekmovanja.

Prijavite se tukaj
Za več informacij lahko kontaktirate Uršo (urska.primozic@gmail.com) ali Boštjan (bostjan.zajec@gmail.com).

Prejšnja novica: DOD – Družbeno odgovorni dnevi
Naslednja novica: MZT žur