20 let MZT

Letos MZT Ljubljana praznuje svojih 20 let in prepričani smo, da ti ta informacija ni ušla! Na okroglo številko smo zelo ponosni, zato jo bomo temu primerno tudi obeležili, in sicer od 22. do 24. aprila 2016.

Na dan taborništva in svetovni dan Zemlje, 22. aprila 2016, bodo podelili slavnostna priznanja zaslužnim za uspehe mestne zveze. Nadaljevali bodo s tradicionalnim sobotnim 20. Taborniškim feštivalom v Tivoliju, kjer se bodo odvijale aktivne in zeleno obarvane delavnice za otroke in mlade. Zvečer bo na koncertu v Križankah slišati pesmi treh priljubljenih glasbenih skupin. V nedeljo bo v središču Ljubljane potekal še Urbani izziv z vznemirljivimi miselnimi in telesnimi preizkušnjami za taborniške in druge ekipe. Po centru Ljubljane bodo postavljene kontrolne točke, ki bodo pritegnile veliko radovednih pogledov mimoidočih. Ti se bodo izzivu ponekod lahko tudi pridružili. Ljubljanski taborniki bomo kot pomemben del skupnosti v vseh programskih aktivnostih v letu 2016 dali velik poudarek na vsebine, ki jih promovira Ljubljana kot Zelena prestolnica Evrope 2016.

Mi smo že v polnem pogonu in komaj čakamo letošnje praznovanje, vi pa zdaj zagotovo imate zadosten razlog, da si rezervirate tisti aprilski vikend in organizirate odpravo svojih članov na Feštival, spremljate objave o koncertu in začnete sestavljati ekipo za Urbani izziv. Se vidimo!

Sledite aktualnim novicam tudi na naši FB strani!

Naslednje aktivnosti:

 • 20. 4. 2024: Taborniški feštival
 • 24. 5. 2024 - 25. 5. 2024: Žaboboj
 • 22. 7. 2024 - 2. 8. 2024: Roverway 2024
 • Prikaz vseh aktivnosti

  Podari % dohodnine tabornikom

  Naroči taborniško pravljico

  Naroči taborniški tarok

  Curling
  GGRace zbor
  Fotoorientacija
  Žabici
  Prva pomoč
  Koncert 20 let
  Feštival3
  Feštival2
  Feštival1
  Prva pomoč
  Lokostrelstvo