[PPRRoGram] Glasbena Skrinjica

26. marca 2022

Hej, PP glasbeniki!

Čas je. Oglasite tisto črno kitaro, namastite zarjavele trobente, pripravite svoje umazane misli na skladanje in pridite 8. aprila ob 16ih v Tivoli na vol. 2 akcije Glasbena skrinjica. V skupinah si boste poiskali svoj košček pod nebom in se predali vašemu glasbenemu alter-egu.

Dobimo se pri moderni galeriji ob 16. uri, ter si bomo skupaj izbrali najboljši kos travnika v celotnem Tivoliju, ogreli svoj okus za glasbo in pričeli s skladanjem svojih mojstrovin. Skladali boste na temo, določeni na akciji, ki bo popolnoma naključno izbrana ( v 1. izvedbi Glasbene Skrinjice je bila npr. tema »Latrina«). S seboj lahko prinesite svoj izbrani inštrument ali dva, bomo pa tudi mi imeli sabo svojo glasbeno opremo, mogoče nam pa tudi uspe sposodit kakšno zarjavelo trobento iz opere.

Vaše izdelke bodo ocenjevali strokovnjaki iz glasbenega področja in prisotna konkurenca. Ocenjevanje bo izrecno subjektivno, cilj pa je izključno zabava. Prav v ta namen bomo po uradnem tekmovalnem delu akcije imeli še đam sešn, z glasbeno kuliso pa se bomo razvajali do nočnih ur.

P.S. Če te zanima samo đem sekcija akcije, te bomo več kot veseli da se nam pridružiš.

Če se ti glasbena zabava zdi mamljiva, se prijavi tukaj.

Zmagovalna skupina bo imela enkratno priložnost, in bo povabljena na Taborniški Feštival, da na PP delavnici Glasbeni Đem Kotiček predstavi svojo zmagovalno skladanje. Mi se že veselimo vaše glasbene ustvarjalnosti in se vidimo v kratkem.

Lep pozdrav, ekipa MZT PP

Prejšnja novica: [PredNOTova delavnica prve pomoči]
Naslednja novica: [PPRRoGram] Družbeno odgovorni dnevi: tura po nevid(e)ni Ljubljani