Preizkusi za Vodniški tečaj MZT – drugi rok

9. marca 2020

Tudi v letu 2020 je pogoj za udeležbo na Vodniškem tečaju MZT opravljen preizkus osnovnih taborniških znanj, ki jih morajo bodoči vodniki poznati.

Teoretični del preizkusov bo potekal ustno preko videokonference. Na eni konferenci bodo prisotni štirje kandidati in dva mentorja. Za udeležbo na preizkusih boste potrebovali računalnik ali pametni telefon s kamero, mikrofonom in zvočniki ter dostop do interneta.

Prvi rok preizkusov bo potekal v sredo, 15. 4. 2020, od 15.00 dalje. točno uro izveste po zaključenih prijavah. Takrat dobite tudi vse potrebe informacije o platformi, ki jo bomo uporabljali za vodeokonferenco. Prijave na teoretični del zbiramo tukaj. Prijave zbiramo do nedelje, 12. 4. 2020.

Drugi rok preizkusov bomo izvedli v sredo, 20. 5. 2020, po 15.00. Tudi ti preizkusi bodo potekali preko spleta, imeli pa bomo le teoretični del. Ta rok je namenjen tistim, ki v prvem roku preizkusa niso opravili ali pa se jih iz drugih opravičljivih razlogov niso uspeli udeležiti. V kolikor ste teoretični del preizkusa opravil v prvem roku, se vam tega ni potrebno udeležiti. Prijave na preizkus zbiramo do 17. 5. 2020, prijavnico pa najdeš tukaj.

Ker trenutna situacija še ne omogoča druženja in s tem izvedbe praktičnega dela preizkusa, ga bomo izvedli na samem tečaju. To pomeni, da se lahko na Vodniški tečaj MZT 2020 prijavite le z opravljenim teoretičnim preizkusom (razpis in prijave pridejo kmalu).

Seznam zahtevanih znanj najdete tukaj.

Z dodatnimi vprašanji se obrnite na Lauro Sigel (laurasiegl@gmail.com ali 040 667 440).

Prejšnja novica: [Razpis] GG RACE 2020
Naslednja novica: Spomini ob dnevu Evrope