[Delavnica] Delavnica masiranja

2. junija 2022

Po dolgem, uspešnem in kdaj tudi napornem taborniškem letu te vabimo na še zadnjo delavnico, preden se prepustimo taborom, ZLET-u in poletnim tečajem. Bi se želel_a sprostiti? Te zanima masaža? Pridruži se nam v torek, 14. junija, na delavnici masiranja!

Tokrat bo z nami Luka Burilov, tabornik in izkušen maser, ki se s tem ljubiteljsko ukvarja že več kot 15 let. Svoje znanje je nadgradil s tečajem kitajske reflekso-terapije, na pretklem ZLET-u pa je vodil delavnico o masiranju. 

KAJ LAHKO PRIČAKUJEM OD DELAVNICE?

Na delavnici si bomo ogreli dlani in osvežili naše maserske sposobnosti pred poletno sezono. Spoznali bomo osnoven potek masaže, poleg tega pa lahko pričakuješ tudi sproščeno vzdušje v času, ko boš na delavnici užival_a kot model. Zastonj masaža zagotovljena!

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

Delavnica je namenjena vsem PP-jem, RR-jem in grčam, ki želite drug drugemu na taboru pomagati razvozlati vozle po bivaku ali uživati v večerni masaži po napornem dnevu strateških iger. 

Delavnica bo potekala v torek, 14. junija, ob 18.30 v Tivoliju približno dve uri. Dobimo se na začetku Jakopičevega sprehajališča, od koder se bomo sprehodili do travnika, kjer se bo delavnica izvajala. S seboj potrebuješ armafleks ali brisačo ter udobna oblačila.

Prijave na delavnico zbiramo do nedelje, 12. Junija na spletni prijavnici.

Za več informacij se lahko obrneš na organizatorja delavnice, Jakoba (068-620-734, jakob.blatnik@rbs.taborniki.si) ali Mašo (041-556-223, fatur.masa@gmail.com).

Se vidimo še zadnjič pred poletjem!

Prejšnja novica: [Delavnica] Finančno opismenjevanje
Naslednja novica: [Razpis] Vesela srečanja MČ 2022