[Razpis] Vesela srečanja MČ 2022

22. oktobra 2022

Zdravo!

Letos bodo Vesela srečanja MČ potekala v soboto, 19. 11. 2022, na Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska 20, 1000 Ljubljana). Šola je najlažje dostopna z avtobusom številka 3, ki ustavlja pet minut stran od šole na postajališču Strelišče, ali pa z avtobusom številka 27 na postaji Orlova.

Potek

Tudi letos bo Vesela srečanja MČ povezovala rdeča nit, o kateri bodo rodovi obveščeni teden dni pred akcijo. Tako bodo lahko vodniki že pred akcijo seznanili člane z zgodbo, ki jo bodo raziskovali. Ekipo naj sestavlja vod s spremljevalcem oz. vodnikom, priporočamo, da ekipo sestavljajo vsaj trije člani in vodnik.

Prve ekipe bodo začele ob 9.00. Skupinske ure štarta bodo rodovi izvedeli najkasneje dva dni pred dogodkom. Ekipe potrebujejo za obisk Veselih srečanj MČ vsaj od dveh do dve uri in pol.

Udeleženci naj imajo s seboj rutko, copate in malico.

Prijava

Vodi se prijavite na tej povezavi. Prijave na Vesela srečanja MČ se zaprejo v soboto, 12. 11. 2022.

DELAVNIČARJI

Organizatorji se trudimo, da bi sami zagotovili zadostno število delavnic, potrebovali pa bi še nekaj delavničarjev. Če si kdo v vašem rodu želi biti delavničar, se lahko prijavi na tej povezavi. Delavničarji se lahko prijavite v parih, na povezavi le dopišite, s kom se prijavljate.

Delavničarje zbiramo do petka, 11. 11. 2022.Delavničarji morate biti na dan akcije na OŠ Oskarja Kovačiča ob 8.00. Potrebovali boste: kroj, rutko, copate ter vse stvari za izvedbo vaše delavnice (dogovorjeno naknadno). Za malico poskrbimo organizatorji. Odhod iz delavnice je predviden ob 15.30, ko bo akcija končana, vaša delavnica pospravljena in morebitne potrebščine vrnjene.Za več informacij pišite

Brini Lekše (brinalekse.bl@gmail.com, 041 503 194).

Lep pozdrav

Organizatorji Veselih srečanj MČ 2022

Prejšnja novica: [Delavnica] Delavnica masiranja
Naslednja novica: [Razpis] Vikend MZT 2022