[Delavnica] Kako načrtovati backpackanje

18. februarja 2022

Dragi ljubitelji potovanj,

zimski čas v nas pogosto prebudi skrite želje, ki jih gojimo za prihajajoče poletne in druge počitniške mesece. Na naših instagram profilih se pojavljajo zapisi z oznako #tb in s prijatelji pomenjkujemo o tem, kako si želimo oprtati nahrtbnik na rame in se podati v svet, četudi ne vemo točno, kako bi se tega lotili. Če potrebuješ nekaj backpackerskih nasvetov in trikov, motivacije in idej za potovanja, si na pravem mestu!

Vabimo te na marčevsko izobraževalno delavnico z naslovom Kako načrtovati backpackanje, v kateri nas bo tabornik in izkušen backpacker ter iskalec norih dogodivščin Anže Prinčič popeljal na pustolovščino in odgovoril na skoraj vsa vprašanja v zvezi z načrtovanjem potovanja. 

Komu je delavnica namenjena?

VSEM, ki vas zanima načrtovanje backpackerskih potovanj. 

Kakšen je namen delavnice?

Anže bo z vami delil nasvete in trike, ki se jih je naučil med potovanji po Iranu, Južnoafriški Republiki, Gruziji, Turčiji, Omanu in drugod po Evropi. 

Pod drobnogled bomo med drugim vzeli naslednje vprašanja:

  • Kje in kako kupiti letalsko karto?
  • Kako določiti dolžino potovanja?
  • Kaj in kako spakirati?
  • Kako se lotiti planiranja?
  • Kdaj potrebuješ za obisk države vizo in kako to urediti?
  • Kaj pa potovanje in denar?
  • Katere so must-have potovalne aplikacije? 

Kdaj in kje bo delavnica potekala?

Delavnica bo potekala v sredo, 16. marca, od 18.00 do 19.30

Glede na razmere takrat se bomo v tednu pred delavnico odločili, ali bo potekala v živo (v Ljubljani) ali online (v tem primeru boste link za Zoom prijavljeni dobili na mail). Obisk delavnice je brezplačen.

Prijave zbiramo do ponedeljka, 14. marca, na spletni prijavnici.

Za več informacij se lahko obrneš na organizatorja delavnice, Jakoba (068-620-734, jakob.blatnik@rbs.taborniki.si) ali Mašo (041-556-223, fatur.masa@gmail.com).

Prejšnja novica: [Razpis] GG race 2022
Naslednja novica: [PredNOTova delavnica prve pomoči]