[Razpis] Vikend MZT 2022

24. oktobra 2022

Dragi načelniki, starešine in vsi ostali!

Spet je prišel čas, ko se odpravimo na Vikend MZT, ki bo letos potekal od 12. do 13. novembra v Vrbju pri Žalcu (Vrbje 82). Dobimo se v soboto ob 9. uri, zaključili pa bomo v nedeljo okoli 15. ure.

KAJ SE BO DOGAJALO?

V soboto dopoldne starešine kot ponavadi čaka ločen del, ostali pa se boste v sklopu dveh delavnic pogovarjali o prehodu med prostovoljce, motivaciji in varnem okolju. Po kosilu in počitku nas čaka skupna aktivnost, nato pa se bomo pogovarjali še o rasti MZT, popoldne pa bomo zaključili z izbirnima delavnicama, kjer bomo debatirali kako naša taborjenja narediti bolj eko in prisluhnili potopisu.

V nedeljo nas tradicionalno čaka zunanja delavnica.

PRIJAVE IN CENA

Na Vikend MZT se lahko prijavite tukaj do zapolnitve mest. Cena znaša 15 € na osebo.

Denar nakažite na TRR: SI56 6100 0001 7071 086 (sklic: 12112022).

PAKET 2+1 GRATIS

Želimo si, da se Vikenda MZT udeležita vsaj dve osebi vsakega rodu (načelnik, starešina), hkrati pa želimo pripravljene vsebine ponuditi čim širšemu krogu ljudi. Zato vas vabimo, da se Vikenda MZT udeleži še en član vašega rodu, za katerega boste presodili, da bo lahko pridobljeno znanje najbolje uporabil za boljše delovanje rodu. Tretja oseba se lahko Vikenda MZT udeleži brezplačno.

V primeru, da imate v rodu več kot tri osebe, ki bi se želele udeležiti Vikenda MZT, lahko prijavite tudi četrto osebo, vendar se bo ta oseba lahko udeležila vikenda le v primeru prostih mest po zaključku prijav.

V preteklih letih se je nekajkrat zgodilo, da osebe, ki so se prijavile na ponujeno brezplačno mesto, niso pravočasno sporočile svoje odsotnosti. S tem je bila onemogočena udeležba tistih, ki so se prijavili kot četrti člani rodu, hkrati pa je moral MZT poravnati že nastale stroške. Zato vas prosimo, da nas o morebitni odsotnosti tretje (oz. “brezplačne”) osebe obvestite vsaj štiri dni pred aktivnostjo, saj bomo v nasprotnem primeru od rodov zahtevali poravnavo prijavnine tudi za tretjo osebo.

EPIDEMIOLOŠKE RAZMERE

Vsi udeleženci Vikenda MZT se morajo 24 ur pred dogodkom samotestirati. V primeru pozitivnega testa se Vikenda MZT ne morete udeležiti, želeli pa bi si, da v rodu poiščete zamenjavo. V kolikor to ne bo mogoče, vam plačane stroške povrnemo.. Prav tako naprošamo, da ostanete doma, v kolikor bi v tednu pred dogodkom razvili kakršne koli simptome Covida-19 ali se slabo počutili.

Se vidimo! Vaš IO MZT

Prejšnja novica: [Razpis] Vesela srečanja MČ 2022
Naslednja novica: [Delavnica] Gojzarje dol, plezalke gor