[Razpis] Razpis za člane ekipe vodniškega tečaja MZT 2023

7. decembra 2022

Vodniški tečaj Mestne zveze tabornikov išče nove člane ekipe! Imaš konec avgusta čas in si željan svoje vodniško znanje predati bodočim vodnikom? Te veseli rezanje čebule in mešanje bolognesa z ogromno kuhavnico? Ali pa si vedno poln energije in to energijo rad deliš z drugimi? Potem te z veseljem sprejmemo v svoje vrste! 

Iščemo: 

Kaj ti tečaj lahko ponudi:

  • Izobraževalne vsebine, namenjene mentorjem vodniških tečajev.
  • Razvoj kompeteence na področju vodenja, nastopanja, organizacije, predaje znanja, mentoriranja.
  • Podpora vodji sklopov in ostalih mentorjev pri uvajanju v vlogo mentorja na vodniškem tečaju.
  • Sodelovanje v motivirani ekipi.

Vodniški tečaj, predhodnica in zahodnica bodo potekali med 18. in 30. 8. 2023.

Prijave na razpis sprejemamo do 31. 1. 2023 prek Google obrazca.

Razpis je le ena od metod, s katero želimo doseči čim večje število taborniških prostovoljcev, ki bi jih veselilo sodelovanje na vodniške tečaju MZT. Prijava na razpis še ne pomeni, da avtomatično postaneš del ekipe Vodniškega tečaja MZT. Po končanih prijavah bomo kontaktirali vse prijavljene ter se z njimi pogovorili in jim sporočili našo odločitev o sodelovanju. Hkrati bomo tudi sami peljali pogovore s kandidati, ki so bili predlagani ali izrazili željo po sodelovanju. Posledično svetujemo, da s prijavo na razpis ne odlašaš do zadnjega, saj obstaja možnost, da v vmesnem času ekipo že zapolnimo.

V kolikor se pojavi še kakršnokoli vprašanje o razpisu ali samem vodniškem tečaju lahko kontaktiraš Tinkaro Mazej (vodja tečaja) na: tmazej@gmail.com ali 070/636-476.

Prejšnja novica: [Delavnica] Gojzarje dol, plezalke gor
Naslednja novica: [Razpis] Preizkusi za vodniški tečaj MZT 2023